Mangler du nogen, at cykle sammen med?

Er du ny til motionscykelløb, og har du lyst til at prøve at gennemføre løbet sammen med en gruppe?

Så er du velkommen hos ’Bevæg dig for livet RIDERS’

’Bevæg dig for livet RIDERS’ vil være til stede på årets udgave af Sønderjylland rundt og DU er velkommen til at cykle med.

RIDERS cykler som fartholder på 80km distancen med et tempo på 23-27km/t

Hvad er Bevæg dig for livet RIDERS?

Hos ’Bevæg dig for livet – RIDERS’ er fællesskab, hygge og sammenhold omkring motionscyklingen i højsædet. Målet er at få en god tur og cykle sammen – hele vejen.

RIDERS sikrer, at gruppen kommer samlet rundt i det aftalte tempo. Vi venter på hinanden, hjælpes ad (også ved defekter) og holder sammen hele turen.

Hvordan kommer du med?

Hvis du har lyst til at cykle med ’Bevæg dig for livet – RIDERS’, skal du blot melde dig i RIDERS-zonen, som du finder i startområdet. Det er gratis at cykle med RIDERS, men du skal have et startnummer til selve løbet.

I RIDERS-zonen er alle velkomne både før og efter løbet.

RIDERS-ambassadørerne vil kunne svare på spørgsmål og give gode råd, f.eks. om indstilling af cyklen. Har du fået mod på mere cykling, kan RIDERS hjælpe dig i kontakt med en motionscykelklub i dit område.

Facebookgruppen ’Bevæg dig for livet – RIDERS’

Du er velkommen til at melde dig ind i ’Bevæg dig for livet – RIDERS’ Facebookgruppe. Det er gratis at være medlem af fællesskabet og her kan du følge med i, hvilke motionscykelløb RIDERS deltager i. Du kan melde dig til begivenheden ’RIDERS til Sønderjylland rundt på cykel’ i facebookgruppen allerede nu, men du er også velkommen til at slutte dig til os på selve dagen.

HUSK – At købe startnummer til selve cykelløbet.

Vi glæder os til at se dig. På gensyn til Sønderjylland rundt på cykel den 15 august.

Bevæg dig for livet er et samarbejde mellem DIF og DGI, som sammen med Nordeafonden og TrygFonden blandt andet yder støtte, opbakning og inspiration til de mange selvorganiserede og nye motionscykelryttere.