RUTERNE I SRC

SKRÆDDERSYEDE OPLEVELSER TIL DIG

Hvert år ændrer vi eller tilføjer nye ruter, som giver dig en ny og anderledes oplevelse og udfordring hver gang. Vi kigger på løbskalenderen og laver ruter, som giver den perfekte mulighed for at teste dig selv inden den helt store udfordring. Yderligere laver vi også ruter, som passer til dig, som gerne vil deltage i det første løb, men som måske ikke har cyklet så meget før.

Niveau: Krævende fysisk rute, men uden tekniske områder

Solid enduro inspireret rute for MTB med +800 højdemeter og spændende spor i naturen. Du kommer til at mærke pulsen og benene, så du bør have trænet 1-2 gange om ugen, hvis du gerne vil have en god dag i skoven.

Se ruten
Hent til GPS

Niveau: Begynder

Til den nye motionist på cykel eller dem, som ikke før har kørt så langt på en cykel. Flot rute med overkommelige højdemeter og spændende udfordringer. Du får masser af spændende natur og oplevelser, når du sendes rundt i landskabet.

SE RUTEN
Hent til GPS

Niveau: Øvet.

Leder du efter den perfekte rute til at teste formen inden Kyst til Kyst, så har vi her skabt den for dig.

SE RUTEN
Hent til GPS

Niveau: Hård.

Leder du efter højdemeter og den perfekte optakt til Aarhus – København løbet, så har vi løsningen lige her. 1.181 højdemeter, som giver en hård rute med masser af natur. En sikker test af dine dine ben og lunger, .

Se ruten
Hent til GPS